Om Veni

Veni er et teknologi- og innovasjonsselskap som ble etablert av Smedvig i 2018 og er lokalisert i Stavanger.

Vi tilbyr egenutviklede bransjeløsninger og integrerte totalleveranser til virksomhetenes kjerneprosesser og administrasjon. Selskapet besitter kompetanse på virksomhetsstyring, prosjektledelse, systemutvikling, integrasjon, IT-infrastruktur, support og drift av IT-løsninger.

Teknologipartner

Veni kombinerer moderne digitaliseringskompetanse med tung bransjekunnskap for å bidra til riktige valg og utnyttelse av informasjonsteknologi. En proaktiv tilnærming til kunnskapsutvikling gjør oss i stand til å levere de riktige løsningene med den rette teknologien. Vi samarbeider tett med andre leverandører av teknologi for å sikre kvalitet i alle våre leveranser.

Inkubasjon og formidling av teknologikunnskap

Veni har et utstrakt samarbeid med forsknings- og utdannings-institusjoner hvor vi sammen utvikler nye ideer og teknologier, og samtidig sikrer synergier mellom institusjoner og industri. Vår kunnskap og erfaring bidrar til gjenbruk av teknologi, løsninger og erfaringer mellom virksomheter og bransjer.

Samarbeidspartnere

Gjennom vårt partnerskap med Microsoft, HPE, Aruba, Huawei, Cisco, Vmware, Trend,  Lenovo, HP, Riverbed og Crestron sikrer vi de beste leveransene og løsningene for markedet.

Visjon og verdier

Vår visjon: Bygge for fremtiden
Verdier: Utholdenhet, Entreprenørånd, Tillit

Navnet Veni

Veni er et historisk navn for Smedvig og har smykket fire av rederiets skip, det siste en turbintanker på 228 000 dwt.